Lesgevers en vrijwillige begeleiders

Ben je lesgever of vrijwillige begeleider van beweegactiviteiten voor senioren en wil je goed geïnformeerd worden maar ben je nog niet geregistreerd? Twijfel je of je al geregistreerd bent? Controleer dat voor de zekerheid door in te loggen met je mailadres en je persoonlijke wachtwoord om jezelf en ons dubbel werk te besparen. 

Ben je nog niet geregistreerd? Vul dan een van de volgende registratieformulieren in:

Na registratie op deze website ontvang je een bevestiging zodat je met je eigen mailadres en een wachtwoord kunt inloggen naar je eigen (beveiligde) pagina waar je al je beweeggroepen kunt toevoegen. Deze vallen, indien er muziek gebruik wordt, onder de BUMA SENA regeling. 

Op www.mbvo.nl is dit beweegaanbod zichtbaar voor senioren en verwijzers. Samen zorgen we er zo voor dat het beweegaanbod voor senioren in L imburg steeds groter wordt.

Als geregistreerde lesgever of vrijwillig begeleider bieden we je de volgende voordelen:

  • de beweegactiviteiten die je aanbiedt, worden op deze website gepubliceerd. Zo komt ook jouw aanbod onder de aandacht van alle 55+ers èn kun je zelf de informatie over je groepen actueel houden;
  • je wordt op de hoogte gehouden van interessante bijeenkomsten waar je aan kunt deelnemen;
  • je krijgt korting bij deelname aan bijscholingen; 
  • je ontvangt automatisch bericht als wet- en regelgeving wijzigt;
  • je ontvangt automatisch informatie over b.v. tariefswijzigingen en (nieuwe) activiteiten;
  • je krijgt ondersteuning als je vragen hebt;
  • je vindt informatie over vacatures;
  • de Limburgse beweeggroepen vallen onder de provinciale BUMA SENA regeling;
  • bovendien ontvang je een persoonlijke log-in die je toegang biedt tot je eigen gesloten omgeving waarin je je eigen gegevens en groepen kunt beheren. 

 
Wil je meer weten over:


Lesgever gezocht? 
 
Op het gesloten deel van onze website plaatsen wij vacatures en sturen wij deze door aan het geregistreerde kader. Vul daarvoor onderstaand formulier in en wij plaatsen uw vacature. 

 

 

Ga je stoppen met lesgeven? 
Dat vinden wij bijzonder jammer, maar soms is dat zo. Mail dan naar contact@mbvo.nl en wij zorgen dat al je gegevens worden verwijderd. Zijn er beweeggroepen die worden overgenomen door een andere lesgever? Vermeld dit dan met de naam van de nieuwe lesgever en de omschrijving van de beweeggroep, dan zorgen wij ervoor dat die groepen worden omgezet naar je opvolger. 

Op de agenda
‘‘