Over MBvO

Welkom op www.MBvO.nl, hét platform voor sport en bewegen voor senioren in Limburg. Naast informatie vindt u hier een overzicht van het beweegaanbod voor de 55-plusser in Limburg: meer dan 1100 beweeggroepen begeleid door deskundige lesgevers of vrijwillige begeleiders.

Voldoende bewegen is belangrijk en essentieel, vooral als u 55+ bent. Daar is MBvO (Meer Bewegen voor Ouderen) voor bedoeld. Elke week bewegen in Limburg meer dan 16.000 senioren in groepsverband en werken zij samen aan hun fitheid in hun eigen buurt. Het beweegaanbod is divers: gymnastiek, spelsport, dans, yoga, zwemmen, wandelen, enzovoort. Er is keus uit meer dan 30 beweegvormen, voor iedereen is een passende activiteit te vinden, ook voor mensen met een chronische aandoening. Iets voor u? Kom dan in beweging!

Werk je voor een organisatie voor MBvO en wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, bijscholingen en ontwikkelingen d.m.v. een nieuwsflits? Geef dan je contactgegevens en je functie door aan contact@mbvo.nl.

MBvO
Beweeg­activiteiten

Wilt u actief en fit worden en zoekt u een beweeg­activiteit in Limburg bij u in de buurt?
Maak hieronder uw keuzes.

16.10.2023
Onze nieuwe coördinator: Britt Beckers

Britt Beckers is het nieuwe aanspreekpunt voor de MBvO activiteiten in Limburg. Samen met de KBO Limburg en Sandra Hamers zal zij zich inzetten om het sport- en beweegaanbod voor senioren op de kaart te zetten in de provincie.

lees meer
‘‘